ingen bloggning

det har hänt en sak, och det gör att jag inte kommer att orka med att skriva mer på ett tag, kanske jag skriver nästa vecka. bara så att ni vet det .
och nej, det är inte på grund av att jag fått vissa kommentarer...

svar på tal

Amanda om svar:
Hej, jag som skrev detta heter Amanda. Jag bor på ekerö, här finns det får, jag är en riktig bonde :)))))
Come at me bro :)))))
Vad som gör mig illamående är att du hela tiden måste beskriva hennes kläder, du stavar fel på allt möjligt och att din text är osammanhängande. Jag visste inte att din text skulle vara så dålig, så jag läste den. Jag kommer fortsätta läsa den i alla fall, för även om den får mig att må illa, så patetisk att den är underhållande :)
Tack för mig.
svar: jag bryr mig inte ett skit om du gör det eller inte. det är inte mitt problem, det är bara bra för min blogg för jag får mer besökare på den :)

svar på tal

Anonym om It's true love - kap 1:
Exakt hur hänger det här ihop?

För det första: när man går i ettan, är man sju år, så även om de är sexton, så har de då varit kompisar i nio år, och inte åtta.

För det andra: "Det kändes så skönt att man äntligen var 18" Vänta lite nu..sa du inte att de var sexton nyss?
.
.
.
svar: jo det är såhär, jag började att skriva på berättelsen men ändrade mig efter ett litet tag och ändrade vissa delar i texten. därför så kan detr stå lite fel med år och sånt men jag tycker att man borde fatta ändå.
och vem sa att dom blev bästisar föörsta dagen i ettan? väldigt många fyller åtta under vårterminen och de kanske blev bästisar i mitten på den och de kanske fyller år tidigt? ja just det.
jag vet att det blev lite fel med åldern och jag ber om ursäkt.
kommentera gärna med namn nåsta gång, det finns ju en IP adress där jag kan se precis vem du är ändå. våga stå för din åsikt Sasha.
ha en trevlig dag :)

svar

Anonym om It's true love - kap 1:
Vad fan i helvete....
Ge upp med att skriva, snälla?
Det här gör mig lite smått illamående.
Ha en trevlig dag :)

svar: jag tänker fan heller ge upp med att skriva, tyvärr. kan du svara på en fråga? vad är det som gör dig illamående? om det nu är så att du inte gillar min berättelse, varför läsa den?
jag bryr mig inte om det till och med får dig att kräkas, tyvärr.
kommentera gärna med namn näsra gång. jag tycker att man ska stå för sin åsikt, eller inte säga något alls, annars så är det bara fegt.
ha en trevlig dag på dej med :)

It's true love - kap 6

Den där kyssen var det bästa jag hade gjort på länge. Och sen det där smilet på hennes läppar när jag frågade efter hennes nummer, det var verkligen underbart! Jag tror faktiskt att jag är lite kär i henne nu. jag vet, jag har bara träffat henne två gånger men det känns så rätt.

Jag satte mig i bilen som stod på parkeringen och körde iväg.



Sarah's perspektiv
När jag och Julia kom hem så satte vi oss vid tv:n med en stor skål godis och satte på en skräckis.
Vi var helt innne i filmen och den var såå läskig! Precis när det var som läskigast så kände jag hur det började skaka under mig och jag hoppad upp ur soffan och skrek som en galning. När jag tittade på soffan så låg min mobil där och jag hade fått ett sms.
-Puuh! jag trodde seriöst att jag skulle dö där. sa jag och log mot Julia som också hade blivit vettskrämd.
- Haha ja. tur att det inte var något på riktigt. sa hon och satte sig igen.
jag hörde steg i trappan och ner kom mamma med håret på ända i sin morgonrock.
- Varför skrek ni? frågade hon trött.
- Nej vi blev bara rädda av filmen, svarade jag.
- okej då går jag och lägger mig igen. sa hon och såsade sig upp för trappan.
Julia satte på fimlen igen medans jag kollade mitt sms. det var ifrån Taylor. *hey babe! har du lust att träffas imorgon?* jag kände hur jag blev varm i hela kroppen och skyndade mig att svara
*självklart! :) när ska vi träffas?*
det tog inte en lång stund innan jag fick svar
*jag kommer och hämtar upp dig vid fem och ta på dig något fint :) :* *
*okej då ses vi imorgon. puss :* :)*
jag la ifrån mig mobilen och fortsatte att titta på filmen.
- vad messade ni om? frågade Julia.
- vi ska på dejt imorrn! log jag.
- aha okej... men nu tittar vi på filmen. sa hon lite dystert och vände ansiktet mot tv:n.
jag ville inte fråga vad det var för om jag kände henne rätt så skulle man vänta lite med att fråga sånt annars så blev det bara värre. så jag lotsades som ingenting och tog mig en näve av godiset.
efter en halvtimme så var filmen slut och Julia gick hem. Jag erbjöd henne att stanna och sova över men hon vägrade. jag visste inte vad som var fel, hon verkar ju jättesur?
Jag tänkte inte mer på det utan gick och la mig på en gång, jag ville ju inte se trött ut när jag träffade honom.
Dagen efter vaknade jag vid 11 så jag tänkte dra till stan och köpa en fin klänning som jag kunde ha ikväll.
När jag kom hem så hade jag hittat världens finaste klänning. Jag verkligen älskar den. Klockan är ungefär halv 1 så jag gick ner till köket och gjorde iordning en lunch. Det fick bli pastasallad för jag tyckte att det kändes frächt och var verkligen sugen på det. Och sen så kan man ju säga att jag inte är så vidare bra på att laga mat.
Jag satte mig ner vid bordet och åt. Gud vad det var gott, jag var jättehungrig.
När jag ätit klart så gick jag upp och började att fixa mig. Jag sminkade mig naturligt och satte på mig klänningen. Till det så plattade jag håret och satte på mig mina svarta pumps med en öiten rosett där fram. När jag var klar så var klockan bara halv fyra. Jag hade en och en halv timme kvar tills han skulle komma. Jag kom inte på något att göra förutom att sätta på tv:n. Så jag gick ner till vardagsrummet och tittade på Vampire Diaries.
Jag vaknade med ett ryck av att någon la sin hand på min kind.
Jag tittade upp och när jag såg vem det var så blev jag så trodde jag inte mina ögon!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vad tycks? :)
menmen jag hoppas iaf att ni gillar det och sprid gärna vidare berättelsen ifall ni vill :D

KOMMENTERA!

kommer ett till kapitel ikväll :)

ikväll så kommer då det sista färdigskrivna kapitlet :) eller, ja klockan fyra rättare sagt.
sen på fredag så ska jag skriva mycket mer kapitel så det kanske inte kommer upp något på morgonen för jag kommer troligtvis sova då för jag e ledig imorrn :D
men har ni tur så skriver jag ett ikväll och då kan jag lägga upp det imorrn.
'
om ni kommenterar mer så får jag ännu mer lust att skriva, vilket innebär att det blir uppdateringar mycket oftare :D
er val

It's true love - kap 5

Vi gick in affären och jag hittade klänningen på en gång. Men vi hittade inte min storlek. Vi var tvungna att be en expedit att kolla om det fanns på lagret. Medans jag stod och väntade otåligt så kollade jag på klockan hela tiden. Plötsligt så känner jag en stor, varm hand på min axel…


 

 

Jag vände mig om och tittade in i ett par stora mörkbruna ögon. Det var Taylor.

- Hej! Det var ett tag sen. Sa han och log.

- Hej! Ja, det var det. Vad gör du här? Svarade jag samtidigt som jag smälte när jag såg hans leende.

- Nej, jag var och tittade på ett par nya skor, så såg jag dig stå här i affären och jag kunde ju inte låta bli att säga hej.

-  haha, jaa.

 

Det blev en sån där pinsam tystnad och jag visste inte vad jag skulle göra, jag kunde göra vad som helst, bara jag slapp den här situationen. Tack och lov så räddade expediten mig och sa att hon hade hittat klänningen i min storlek. Jag gick snabbt in i ett provrum.

 

Jag provade klänningen och den var som gjord för mig, den satt som en smäck, följde mina linjer och hade perfekt passform. Jag var riktigt glad.  Jag satte på mig mina vanliga kläder igen och gick ut med klänningen i handen. När jag stod i kön så kom plötsligt Taylor och ställde sig bakom mig i kön. Han hade en skokartong i handen så jag antog att han också hade hittat vad han letade efter.

 

Efter att tag blev det min tur. När butiksbiträdet sa att den kostade 1500 kr så blev jag helt paff. Jag hade inte tänkt på vad den kostade och när jag tittade ner i plånboken så hade jag bara en femhundring där.

 

- Oj…. Jag får nog lämna tillbaka den här, jag har inte råd att köpa den, sa jag med en besviken min. Fan. Det var ju min perfekta klänning och allt. Plötsligt så hörde jag Taylor säga

- Men det är lugnt, jag kan betala. Han räckte fram sitt betalnings kort. Jag hoppade upp i hans famn och kramade honom hårt.

- Tack så jättemycket! Tack tack tack tack! Jag älsk… jag blev avbruten av att han kysste mig mjukt. Oj, nu förstod jag hur mycket jag hade längtat efter honom. Han var så perfekt. Vi stod så länge, tills butiksbiträdet harklade sig och sa att det stod andra i kön som väntade. Taylor betalade klänningen och jag kramade honom hårt.

- Jag tror att jag måste gå nu, sa jag. Min kompis väntar.

- okej, men kan jag få ditt nummer i alla fall? Jag gav honom hans nummer och sen skildes vi åt. Jag gick till Julia som stod och tittade på kläder och hade ingen aning om vad som hade hänt.

- Jag träffade Taylor! Sa jag med ett stort leende på läpparna.

- VA!?

- Ja! och han betalade min klänning! Hur gulligt är inte det?

- Åååh, kunde inte du typ säga till mig så att jag också kunde få träffa honom och i alla fall få en autograf?

- Förlåt gumman. Sa jag och tittade på henne, hon verkade inte sur i alla fall.

- Nej, det är lugnt. Jag är glad för er skull, sa hon.

Vi bestämde oss för att gå och äta lunch så vi gick iväg.

Taylors perspektiv

Jag önskar att jag kunde ha träffat henne tidigare än idag, det var ju lixom 2 veckor sen som vi träffades. Fast det hade ju inte varit så lätt, jag hade letat som en galning efter hennes nummer men jag hittade det inte. Det fanns inte någon stans på nätet. Och sen så hade ju hon bara försvunnit på fetsen så jag hade inte hunnit fråga. Men idag var det i alla fall bäst! Den där kyssen var det bästa jag hade gjort på länge. Och sen det där smilet på hennes läppar när jag frågade efter hennes nummer, det var verkligen underbart! Jag tror faktiskt att jag är lite kär i henne nu. jag vet, jag har bara träffat henne två gånger men det känns så rätt.

Jag satte mig i bilen som stod på parkeringen och körde iväg.

 

-------------------------------------------------

nu vill jag har många kommentarer, annars så är det inget kul! men hoppas i alla fall att ni gillar det ;)


It's true love - kap 4

Där var ju Taylor! Jaha! Så det var därför som han hade sagt ”Taylor Lautner om du inte visste det”. Men gud, var han känd? OMG! Jag väckte Julia som hade somnat och berättade.

-Jaa! Skrek hon tittade på mig med en glad min. Du har just kysst en världskänd kille som alla tjejers högsta dröm är att få se!

-Shh! Vi väcker mamma och pappa sa jag medans jag log stort, jag tyckte väl att jag kände igen honom lite.

vi fortsatte att titta på filmen och snart så sov vi båda djupt i soffan.


klänningen hon hittade

 

Dagarna flöt på och jag började att glömma bort Taylor. Snart var det 2 veckor sen som det hände. Visst, jag tänker fortfarande på honom när jag ser twilight filmerna i film affären. Men jag började att tappa intresset om man ska säga så. Om han nu hade viljat lära känna mig så skulle ju han åtminstone frågat efter mitt nummer. Det var vad jag försökte att intala mig själv. Fast en liten del av mig gick inte på det, den trodde verkligen att det fanns något där.

 

Jag vaknade på morgonen av att klockan ringde. Klockan var kvart i 10 och jag skulle träffa Julia vid det stor köpcentret klockan halv tolv. Så jag hade inte bråttom. Jag gick upp och tog en lång och härlig dusch och rakade benen och så. Sen smörjde jag in kroppen med body lotion som luktade ljuvligt.

 

 

När jag var klar så gick jag med en handduk virad runt kroppen in i min valk in closet och bestämde kläder. Det fick bli en hög, tight kjol och en vit tröja.

 

 

När jag hade satt på mig dem så gick jag ner i köket. Mamma stod och gräddade pannkakor och stekte omelett och det luktade gott. Jag satte mig vid matbordet och började ta för mig. Jag satt och tänkte medans jag åt. På vad jag skulle köpa i centrumet. Vi hade nämligen bestämt oss för att ta en riktig shoppingrunda och köpa en massa nya sommarkläder. Sen skulle vi också luncha ihop. Vi hade faktiskt beställ bord på en fin, fräsch lunchrestaurang i närheten.

 

 

När jag hade ätit klart så gick jag upp och in i mitt badrum och började att sminka mig. Jag ville vara extra fin idag, jag har ingen aning om varför men jag kände bara för det.

 

 

När jag var klar med det så kollade jag på klockan och den visade elva. Jag hade en kvart kvar innan jag skulle gå. Jag bestämde mig för att sätta mig vid datorn. När jag loggade in på facebook så hade jag fått ungefär 60 st nya händelser och 30 nya vän förfrågningar. När jag kollade vilka det var så var det en massa random peroner som jag inte hade en aning om vilka det var. Men jag la till alla och kollade på händelserna. Alla där hade handlat om Taylor Lautner och att dom var så avundsjuka på mig. Jag hade ingen aning om hur dem hade fått reda på det men rykten sprider sig ju väldigt snabbt.

 

 

Jag kollade än en gång på klockan och bestämde mig för att gå. Jag tog min iphone och mina nycklar och stoppade ner den i min LV-väska. Sen gick jag ut och gick mot bussen.

Den kom samtidigt som jag så det var ganska skönt. När jag klev av vid köpcentret så såg jag Julia stå och vänta på mig lite längre bort.

-  Hej! Ropade jag och kramade henne.

- Hej! Svarade hon och log.

- Har du väntat länge?

- Nej då, inte alls, jag kom precis. Är du redo att shoppa loss? Frågade hon och blinkade.

- Japp det kan man säga! Jag tror att min plånbok kommer att vara så gott som tom när jag kommer hem.

- Äsch, kom nu. sa hon och tog tag i min arm och började att gå.

 

 

Vi gick länge i en massa affärer och jag hittade en massa snygga kläder, kassarna blev allt fler och fler. Snart kunde jag knappt bära dem. När vi gick förbi en affär så tvärnitade jag, tog tag i Julias arm och pekade på skyltfönstret.

- ser du där? Frågade jag. Den där klänningen där?

- ja?

- Den vill jag ha. Guud vad fin den var! Jag bara måste köpa den.

- haha okej, men gör det då. Svarade hon med ett skratt.

 

 

Vi gick in affären och jag hittade klänningen på en gång. Men vi hittade inte min storlek. Vi var tvungna att be en expedit att kolla om det fanns på lagret. Medans jag stod och väntade otåligt så kollade jag på klockan hela tiden. Plötsligt så känner jag en stor, varm hand på min axel…..

 


------------------------------------------------------------

lite längre idag, vad tycks?


KOMMENTERA MERA!



it's true love - kap 3

Han satte händerna runt min midja och jag la armarna runt hans hals. Det var så underbart! Jag kände hur jag än en gång blev helt knäsvag av han léende. Han tittade mig djupt i ögonen. Efter ett tag så närmade han sitt huvud mig och jag kände ett litet pirr i magen. Långsamt så möttes våra läppar och vi kysstes.


Efter några sekunder så avslutade han kyssen och låten tog slut. Jag gick tillbaka till Julia plats och satte mig vid henne.

-Haha, ni var jättegulliga tillsammans. Fast, det såg ju lite konstigt ut, han är ju ungefär 15 cm längre än dig. Sa hon

-Haha, ja det var han. Men finns det i ingen i det gänget som är där som du gillar? Frågade jag och blinkade.

-Nej, jag tror inte det. Svarade hon samtidigt som hon tittade bort mot de andra. Ska vi gå? Frågade hon. Jag börjar bli ganska trött också. Och sen så är faktiskt klockan redan halv 3.

-Okej, vi går. Men hur mycket har du druckit egentligen? Jag pekade på barbänken och där stod minst 10 st glas.

-Ehm… hehe, det blev kanske lite mycket. Sa hon och tittade ner på sina fötter.

-Jaa du, det kan man allt säga att det blev. Men nu går vi. Sa jag och tog tag i hennes hand och drog med henne ut till våra jackor.

Vi satte på oss dem och gick ut. Först när vi kom ut så kom vi på att det var väldigt dålig luft där inne. När man kom ut så var det som om man hade blivit av med en förkylning eller likande.

 

Vi tog bussen hem till mig. Jag märkte verkligen att Julia var full för hon vinglade lite när hon gick och var inte riktigt vaken om man ska säga så. När vi kom in till mig så var det släckt och tyst. Fast det var ju inte så konstigt, klockan var ju 3.

 

När jag kom innanför dörren så kom jag på att jag hade glömt att säga till den där Taylor som jag tror att han hette om jag kommer ihåg rätt att jag gick. Tänk om han letar efter mig nu? jag bad ju inte ens om hans nummer. Fan! Aja, det finns inget att göra åt saken.

 

Jag och Julia satte oss ner i soffan med en stor skål popcorn och tittade på den nya filmen som jag hade fått i födelsedags present. New moon hette den visst. När vi hade satt på filmen så satt jag bara och gapade. Där var ju Taylor! Jaha! Så det var därför som han hade sagt ”Taylor Lautner om du inte visste det”. Men gud, var han känd? OMG! Jag väckte Julia som hade somnat och berättade.

-Jaa! Skrek hon tittade på mig med en glad min. Du har just kysst en världskänd kille som alla tjejers högsta dröm är att få se!

-Shh! Vi väcker mamma och pappa sa jag medans jag log stort, jag tyckte väl att jag kände igen honom lite.

vi fortsatte att titta på filmen och snart så sov vi båda djupt i soffan.

 

-----------------------------------------------------------

vad tycks? ;)


det blir väldigt korta kapitel men ni får nöja er med det, jag orkar inte skriva så mycket på en gång, bättre att få uppdateringar oftare istället ;)


KOMMENTERA!! vill ha minst fem kommentarer innan jag fortsätter! :D

It's true love - kap 2

Mitt i mina tankar så kom det värsta stora killgänget och satte sig nästan alldeles bredvid oss. Det märktes väl att de var fulla för de försökte flirta med oss hela tiden på jättekonstoga sätt. Jag och Julia fnissade lite och låtsades som om vi inte var intereserade av dem, fast det var vi ju.
Jag kollade på killarna ännu en gång och det var då jag såg....



Gaah, han var det snyggaste jag sett! Våra blickar möttes ett kort tag men sen tittade jag bort. Jag kände hur jag rodnade till lite. För att slippa den pinsamma situationen så vände jag mig om till Julia och började att prata med henne. Vi satt där och pratade ganska mycket och tillslut så gick vi tillsammans ut på dansgolvet och skakde loss eller vad man nu säger. Hela tiden så kände jag han blick i ryggen på mig. Jag vände mig om lite kort för att se om han fortfarande glodde och det gjorde han. Han log och jag kunde inte låta bli att bli lite knäsvag.
Efter ett tag så blev både jag och Julia så trötta att vi satte oss igen och beställde varsin stor läsk.
Helt plötsligt så blev jag så otroligt kissnödig så jag vände mig om för att gå till toaletten. Precis när jag vände mig om så stod han där. Jag blev jätte räd och hoppade till.
- AAAH! oj gud vad du skräms, haha. sa jag med en väldigt nervös röst.
Han kollade in i mina ögon ett bra tag och jag kunde inte stå emot att le.
- Förlåt, det var inte meningen. svarade han. Jag tänkte bara fråga vad du hette.
- Aha, haha. Jag heter Sarah. sa jag med osäker röst. Och du heter?
- Taylor. sa han. Taylor Lautner om du inte redan visste det.
- Va? Varför skulle jag veta det? jag hade ju ingen aning om vem han var och hade alldrig hört hans namn förut.
- Ne, det var inget sa han och log. sedan gick han där ifrån.
Jag kom på att jag behövde gå på toa så jag sprang iväg med ett léende på läpparna.

Taylor's perspektiv
Jag kände mig faktiskt rätt stolt. Jag hade gått fram till tjejn och frågat vad hon hette. Hon var det snyggaste jag sett. Jag blev helt till mig när jag såg henne. Och sen hennes lena, härliga röst gjorde allt ännu bättre. Men ofta hon inte visste vem jag var? Men det är ganska skönt ändå att inte ha en massa galna fans efter mig hela tiden.
Efter att jag hade gått iväg från henne såg jag hur hon sprang iväg. Blev hon ledsen? Nej, det tror jag inte. Jag gick tillbaka till mina kompisar och tog ett glas öl. Det var första glaset idag, jag hade tänkt hålla mig nykter så jag slapp ligga bakis hela dagen imorgon. Men lite kan man ju dricka ändå tänkte jag.

Sarah's perspektiv
När jag var klar på toaletten så gick stod jag och tittade mig i spegeln ett tag. Jag drog en hårslinga bakot som hade hamnat i ansiktet och försökte att fixa frisyren. Sedan gick jag ut igen och sg att Julia satt mitt i gruppen med killar och snackade och skrattade. Jag gick fram till henne och satte mig bredvid.
- Vart tog du vägen? frågade hon. Jag kände mig lite dissad tills ja började snacka med killarna här sa hon och gjjorde en gest mot killgänget.
- Haha okej, jag var på toa, sa jag. Sen började en lugn låt och DJ'n sa att det var dags för alla killar. Helt plötsligt så känner jag en hand på min axel, jag vänder mig om och där står Taylor.
- Hej. sa han med ett léende.
- Hej svarade jag och log minst lika stort tillbaka.
- Vill du dansa med mig? frågade han lite blygt.
- Självklart, sa jag och reste mig upp. Han satte händerna runt min midja och jag la armarna runt hans hals. Det var så underbart! Jag kände hur jag än en gång blev helt knäsvag av han léende. Han tittade mig djupt i ögonen. Efter ett tag så närmade han sitt huvud mig och jag kände ett litet pirr i magen. Långsamt så möttes våra läppar och vi kysstes.
---------------------------------------------------------------
ojojoj... vad händer nu?

vad tycktes om den andra delen då? ge mig tips! vad ska jag tänka på, något ni vill veta osv.
och jag ville bara berätta att ja, novellen handlar om Taylor Lautner.

KOMMENTERA!!!

It's true love - kap 1

Bus-gorgeous-green-nature-trees-vintage-favim.com-45680_large
Jag drog ett sista drag med borsten genom håret och granskade det. Ganska nöjd var jag ändå med mitt utséende. Jag hade lockat håret och stått och jobbat i en halvtimme med min sotning.
- Sarah! Vi måste gå nu! ropade Julia. Hon stod nere i hallen och väntade och jag hörde på hennes röst att hon var en aning irriterad.
- Jag kommer! svarade jag och öppnade min garderob.
Julia var min bästa vän. Vi hade hållt ihop sedan ettan och konstigt nog så hade vi inte bråkat en enda gång. och jag menar, vi är ju 16 nu så det var 8 år utan att bråka en enda gång. Alla undrar om vi inte varit bästis med någon annan en enda gång sedan vi träffades. Men för oss känns det helt naturligt att det ska vara vi två livet ut lixom.
Jag satte på mig en kort, tight, röd klänning och ett matchande halsband till det. Sen sprang jag ner till hallen där Julia stod och väntade.
- Gud vad lång tid det tog! sa hon och himlade med ögonen.
- Men chilla bussen går inte förräns om 10 minuter. svarade jag samtidigt som jag satte på mig ett par vita converse och min skinnjacka.
- Okej men du får faktiskt lova att inte dissa mig idag i alla fall.
- Nerå, svarade jag med ett léende. Alldrig att jag skulle dissa min bästa vän för en kille. Då skrattade hon till och jag log mot henne.
Långsamt började vi gå mot busshållsplatsen. Det tog ungefär tre minuter för mig att komma dit så vi hade inte direkt brottom.
Efter ett tag så kom bussen och vi gick på.
När vi gick av bussen så låg nattklubben precis intill. Det var ganska skönt för jag frös jättemycket. Vi betalade och gick in. När vi kom in så hängde vi av oss jackorna på en krok och gick in. Det var fullproppat med människor där och musiken var så hög att jag var tvungen att skrika allt vad jag kunde om Julia stog bredvid mig. Vi satte oss i alla fall i baren och beställde varsin drink.
- Jaa du, började Julia. Grattis på födelsedagen! vi skålade och skrattade. Det kändes så skönt att man var 18 nu, jag bestämde helt själv så.
Mitt i mina tankar så kom det värsta stora killgänget och satte sig nästan alldeles bredvid oss. Det märktes väl att de var fulla för de försökte flirta med oss hela tiden på jättekonstoga sätt. Jag och Julia fnissade lite och låtsades som om vi inte var intereserade av dem, fast det var vi ju.
Jag kollade på killarna ännu en gång och det var då jag såg....
-------------------------------------------------------------------------

Ja, vad såg hon?

kommentera gärna om vad ni tycker och om jag ska fortsätta på den eller inte ;) den kanske inte är så jättebra men som sagt, jag är ju lite nybörjare på det hät om man nu ska säga så ;P
sprid gärna bloggen vidare :)

berättelseblogg

jag heter lina och här så lägger jag upp kapitel ur min berättelse som jag skriver. Det kanske kommer runt 2-3 kapitel i veckan då jag inte har mer tid. hoppas att det blir bra och att ni gilla berättelsen :) ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0