till er, idioter

till er dickheads som inte har fattat det så har jag bytt blogg :D men ni är ju säkert så retard så att ni inte har fattat det än.
och till alla bitchar som tror att ni är något: jag vet att ni bara är avundsjuka på mig för att jag kan skriva noveller och inte ni. men ibland så måste man bara inte vekligheten, alla kan jue inte vara bra. och nu så råkar det vara så att jag är bättre än er. men för att visa att ni åtminstonde kan behålla er "heder/respekt" så kan ni ju iaf stå för vilka ni är och inte vilka ni skulle vilja vara för jag vet ju att ni är avunsjuka på mig *blink blink*

btw, min nya blogg är http://tlstory.blogg.se för er som inte visste det :D

HAHAHAH!

Elijah om It's true love - kap 6:
Måste säga att jag finner din novell skrattretande. Särskilt de tillfällen du skriver i olika tempus.
Vissa saker är för patetiska för att faktiskt existera, till och med på internet.


svar: Faiiil! samma ip:adress som den där amanda! failbarn!!! :D

btw, ska sluta svara på era kommentarer nu för jag har sagt mitt och vill inte upprepa mig. sen så bryr jag mig inte om att ni kommenterar ganska konstiga och random saker (t.ex. att du bor på en bondgård, man ba: okej put it in my Icare lixom), jag kommer ändå inte att sluta skriva hur gärna ni än vill. Det är bara att stå ut med mig för jag är en liten jävel som inte tänker ge mig och som ingen kan vara utan på internet. hur mycket ni än vill det.

tack och hej leverpastej :)

svar på tal

Amanda om svar på tal:
Hej Fia. Vad har du för jävla namn egentligen? :) Får jag knuffa på dig, eller kör vi utan knuff? ;) 
Jag tycker inte du borde säga något om hur man läser/skriver, eftersom versaler verkar vara något du inte förstår dig på. Det kanske är så att du är 11-12 år gammal, Fia. Det verkar som det. Du glömde btw skriva stort F i ditt namn, vilket jag finner aningen patetiskt :) Och ja, man kan säga att jag är en fittunge, då jag klämts ut ur en fitta :)
Det har du nog med, om du inte är ett provrörs barn, då jag anser att du kan dö.... Ha en fortsatt trevlig dag :)))))))))))
Åh, just det, jag kan inte läsa, FÖRLÅT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(((((
svar: om du nu har så jävla mycket emot mej, mina vänner och min novell, kan du inte skaffa dej ett liv istället så att du kan hacka ner på dina vänner istället :)
fast nej, juste förlåt jag glömde, du har ju inga.
vi är 13 år gammla så jag tycker inte att ni kan gå på oss och säga att vi skirver noveller dåligt för vi e fan bara 13 år. vad är du då? typ sextioelva? Grattis till pensionen:).
ha ett bra liv! (ojdå skrev fel igen, du har ju inget liv heller :P)
ha en trevlig dag önskar alla vi som faktiskt är något :)))

RSS 2.0